IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

DO ROBOTY!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Lexie Rosemeier

Lexie Rosemeier
Dorosły
Punkty fabularne : 1135
Liczba postów : 52

DO ROBOTY! Empty
PisanieTemat: DO ROBOTY!   DO ROBOTY! Empty27/5/2014, 20:57

Mordeczki, bo się trochę nieporządek zrobił. Część nie ma co robić, a część zapierdala w pocie czoła.  Neutral 

Dlatego teraz każda osoba dostaje przydział i chciałabym, abyście (oczywiście każdy w miarę możliwości - bo wiem, że szkoła i inne takie) robił co w przydziale dostanie. Jak skończy robić jedno to się zgłasza po kolejną rzecz, bo jest nas ósemka i chcę, żeby każdy miał równy wkład w tworzenie tego miejsca.

Tak więc. Robię listę, kto co jak i dlaczego... Szukajcie swoich przydziałów po kolorach z dopisków.
1) Wskazówki dla początkujących - Leira
2) Pomoc Lei przy lokacjach (szukanie ilustracji, kiedy zajdzie taka potrzeba) - ReneeAstra, Eden
3) Rozpiska fabuły forum - Gabriel
4) Wymyślanie i rozpiska dodatkowych lokacji w zamku, Londynie i reszcie świata - Nathan, Sarah

To póki co najważniejsze.

Ponad to:
- nadal czekam na rozpiskę szkół z poprzedniego tematu,
- to co zrobiła Kaśka będąc z nami jest do wymiany, więc potrzeba by ktoś się tym zajął (poza zaklęciami, te są mojego autorstwa), - przejmuje Astra
- chciałabym wiedzieć czy spis różdżek jest ostateczny czy będzie jeszcze aktualizowany o nowe pozycje,
- czy ktoś ma jakieś pomysły jak miałby wyglądać na forum klub pojedynków, lekcje oraz qudditch? Przypominam, że mamy opcję kości, więc jakby ktoś wpadł na coś fajnego w oparciu o nie i rozpisał skrypt meczu czy pojedynku to ma u mnie piwko Cool,

W razie potrzeby będę aktualizować.
Powrót do góry Go down

DO ROBOTY!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Show Not Your Face :: Ogólne :: Rozpiski-